به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ممسنی حیدرزارع خفری، رئیس مرکزترویج جهاد کشاورزی حومه اظهار کرد: با مبارزه به موقع با علف‌های هرز، تغذیه مناسب و مبارزه با آفات و انواع بیماری‌های گیاهی می‌‌توان تولید را افزایش و از هدررفت محصولات زراعی جلوگیری کرد.

زارع خفری بیان نمود: کارشناسان و مروجین پهنه با همکاری وهماهنگی بااداره تولیدات گیاهی، با مشاهده علائم اولیه آفات و بیماری‌ها در مزارع غلات، در سریع‌ترین زمان ممکن جهت مبارزه و مقابله با بیماری‌ها راهکارهای مقتضی را به گندمکاران ارائه کنند.

رئیس مرکز تاکید کرد: با توجه به بارندگی های مطلوب بهاره با افزایش رطوبت، بیماری زنگ گندم و انواع بیماری‌های قارچی در سطح مزارع شیوع پیدا می‌کند و با حفظ ۳برگ انتهایی بوته های گندم که حدود ۹۰درصد تضمین کننده عملکرد را به عهده دارند، می توان راندمان تولید را افزایش داد.

او گفت: در شرایط پیش آمده و شیوع بیماری کرونا ویروس در جامعه، تامین امنیت غذایی از اولویت ویژه‌ای برخوردار است و در وضعیت فعلی باید از هدررفت حتی یک کیلوگرم محصول کشاورزی جلوگیری به عمل آوریم.index

 

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد